Allt om Thailand
Resor, produkter & aktiviteter

DIN TOTALA RESEGUIDE

Thailand har något att erbjuda de flesta av sina besökare, både turister och långliggare: En enastående vacker natur, vita stränder, vänliga människor, kryddig thailändsk mat som kittlar dina smaklökar, prisvärd shopping, billiga hotellrum och en fascinerande kultur och historia möter dig här.

Hitta det bästa hotellet i Bangkok


I storstadsmetropolen Bangkok finns det ett enormt utbud av hotell och lägenhetshotell – här finns helt enkelt någonting för alla smaker. Läs allt om hur du enklast bokar ditt boende, vad som krävs för att komma billigt undan och hur du hittar det bästa hotellet.

bangkok hotell
Res till Bangkok och upplev den pulserande storstadsmetropolen. Jämför alla hotell för att hitta det bästa alternativet för just dig.

Med en mix av skyskrapor och ståtliga tempel är Bangkok en storstad utöver det vanliga. Här finns gott om sevärdheter, shopping i alla prisklasser och myllrande marknader – Bangkok är helt enkelt en upplevelse för alla sinnen. Många som reser hit väljer att spendera en vecka eller några dagar i den thailändska huvudstaden, för att sedan resa vidare till stränderna i söder.

I Bangkok finns det bokstavligen tusentals hotell att välja mellan – om du vill hitta det bästa möjliga boendet är vårt första tips att jämföra dina alternativ. För att boka ett hotell i Bangkok finns det ett par olika vägar att gå. Den första varianten är att boka hotell och flyg separat, vilket ofta kan vara ett prisvärt alternativ. Om du vill testa detta rekommenderar vi att du vänder dig till en digital reseaktör som exempelvis Booking eller Sembo. Här hittar du ett brett utbud av hotell i Bangkok, oavsett vad du har för budget eller övriga önskemål. Det andra tillvägagångssättet är att välja att boka sin resa via något av de väletablerade charterbolagen. I detta fall bokar du vanligtvis en paketresa där det ingår såväl flyg som hotell i priset. Ett väldigt bekvämt alternativ! Nedan kan du läsa mer om de olika varianterna, och förhoppningsvis hitta det bästa möjliga hotellet i Bangkok.

Välj mellan tusentals hotell – boka via Booking eller Sembo

I takt med att de digitala resetjänsterna växer sig större och större väljer också fler semesterresenärer att boka boende och flyg separat. En av de största anledningarna är att det ofta är ett mer prisvärt alternativ än att köpa en paketresa via något av charterbolagen. Du hittar dessutom ett betydligt större utbud – här finns allt från riktiga lyxhotell till enklare boenden, och du kan enkelt anpassa boendet efter vad som passar dina önskemål.

Om du vill jämföra alla hotell i Bangkok tipsar vi om att ta ett besök hos antingen Booking eller Sembo (eller varför inte jämföra de två!). På deras smarta hemsidor kan du på ett smidigt sätt filtrera mellan olika alternativ för att hitta det hotell som passar dig bäst. Via länkarna nedan kommer du direkt till respektive resebolags erbjudande av hotell i Bangkok.

Boka en paketresa via charterbolagen

Vill du resa tryggt och bekvämt? Då föreslår vi att du vänder dig till något av charterbolagen när det är dags för semester. Hos såväl TUI som Ving har du möjlighet att boka en paketresa till Bangkok, där det ingår både hotell och flyg i priset. Du hittar både barnvänliga hotell, vuxenhotell och riktiga lyxboenden med all inclusive bland deras erbjudanden – allt för att det ska finnas någonting som passar för alla. Notera dock att inget av charterbolagen i nuläget erbjuder chartrade flyg till Bangkok. Detta innebär istället att det du bokar är en plats på ett reguljärflyg. Genom att följa länkarna nedan kommer du direkt till charterbolagen och kan se alla deras hotell i Bangkok. Här kan du på ett smidigt sätt välja mellan olika hotelltyper och standarder, för att hitta det bästa alternativet för just dig.

Jämför resebolagen – så stort är deras hotellutbud i Bangkok

ResebolagAntal hotell
Ving34 st
TUI11 st
Booking970 st
Sembo3000+ st

Siffrorna i tabellen uppdateras senast i mars 2022.

Tips! Så hittar du billiga hotell i Bangkok

För att hitta ett så billigt hotell som möjligt, oavsett var i världen du vill bo, finns det några punkter som kan vara bra att tänka på. I första hand gäller det att lägga tid på research och vara noggrann med att jämföra sina alternativ. Det finns en rad olika aktörer som du kan vända dig till för att boka ett boende i Bangkok – för att få till en så låg prislapp som möjligt kan det vara en bra idé att besöka såväl charterbolagens hemsidor som de digitala resebolagen, och jämföra deras utbud. Glöm dock inte heller att fundera på hur mycket du är villig att kompromissa med för att komma undan så billigt som möjligt – ställ bekvämlighet mot pris för att hitta det bästa alternativet.

Ett annat tips är att se till att vara ute i god tid när det är dags att boka ditt hotell. För att komma så billigt undan som möjligt är det ofta smart att följa prisutvecklingen på hotellen i Bangkok för att på så vis kunna slå till när det är som billigast.


Redaktionen
Thailand.se
Innehåll i denna artikel

Artiklar

Hotell på Phuket – tips för att hitta det bästa boendet

Boka hotell i Thailand – tips för att hitta det bästa hotellet

Boende i Thailand – hotell, lägenheter och hus

Allt om Bangkok

Om leendets land

Att arbeta i Thailand

Thailand News – Our News Blog

Thailands väder och klimat

Faranger i thailand

Thailand - Resor och restips