Allt om Thailand
Resor, produkter & aktiviteter

DIN TOTALA RESEGUIDE

Thailand har något att erbjuda de flesta av sina besökare, både turister och långliggare: En enastående vacker natur, vita stränder, vänliga människor, kryddig thailändsk mat som kittlar dina smaklökar, prisvärd shopping, billiga hotellrum och en fascinerande kultur och historia möter dig här.

Din guide till Thailand

Den naturliga startpunkten för Thailandsresan
Destinationer
Utforska Thailand
Thailand är indelat i 76 provinser (changwat) där varje provins är indelad i ett antal distrikt.

Det är inte lätt att hitta bland provinserna, men vi hjälper dig! Vi har plockat ut godbitarna här och du kan läsa mer om vad varje populär provins har att erbjuda dig och din familj.

Läs mer on Thailands destinationer
Boendeguider
Boende i Thailand
Du kan hitta boende i Thailand från några tior per natt till extremt dyra lyxboenden. Vår ambition är att hjälpa dig hitta något som passar dig.

Oavsett om du vill bo i Thailand under en längre period eller bara är här på semester är det självklart viktigt med ett boende som uppfyller alla dina önskemål. I våra boendeguider berättar vi allt du behöver veta om att bo i de olika delarna av Thailand. Här hittar du guider om allt från semesterparadis med långa, vita sandstränder till pulserande storstadsområden kring huvudstaden Bangkok. Du hittar tips och information som hjälper dig att hitta rätt boende vid rätt tillfälle – allt för att vägen till ditt drömboende i Thailand ska bli så enkel som möjligt.

21 feb, 2022
Thailands väder och klimat
Läs artikeln
21 feb, 2022
Thailand - Resor och restips
Läs artikeln
21 feb, 2022
Muay Thai - Thaiboxning
Läs artikeln
REKOMMENDERAT
Utvalda artiklar
21 feb 2022
Allt om Thailands provinser

Thailand är indelat i 76 provinser (changwat på thailändska). Varje changwat är indelad i ett antal distrikt (amphoe) och dessa är i sin tur indelade i mini-distrikt (king amphoe). I distrikten finns i sin tur ett antal byar eller småbyar (tambon respektive mooban).

Läs hela artikeln
21 feb 2022
Thailändsk mat och matlagning

Maten i Thailand betyder väldigt mycket för befolkningen då vardagens sociala sammankomster nästan alltid inkluderar något ätbart. Portionerna är ofta relativt små och det är inte ovanligt att äta många mindre måltider på en dag. Enligt modern näringsfysiologi är dessutom "den thailändska modellen" ett idealiskt sätt att fördela det dagliga födointaget på, eftersom blodsockerkurvan då håller sig på en jämnare nivå.

Läs hela artikeln
Uppdateringar

Populärt på Thailand.se