Thai.nu header Thai.nu - Hem Boende i Thailand billigt Thai.nu på svenska Thai.nu in English Language Hälsa på oss på Facebook Fotografier tagna i Thailand

      Sök hotell
      Boka villa
      Lyxhotell
      Om hotell
      Att bo här
      Egendom

Buddhism
Historia
Thai-mat
Drycker
Thai-guld
Muay Thai

Basfakta
Restips
Vädret
Geografi
Visum
Arbete

Bloggen
Farang
Svenskt
Om oss
Annons
Länkar
Boka ditt boende genom att klicka här    
 

Några ord om oss
Vårt företag (Yenit Company Limited) har svenska och thailändska anställda som samtliga bor på plats i Thailand. Vi arbetar med turism, administrering av hotellbokning, webbutveckling, sökmotorsoptimering, grafisk design och fotografering.

Yenit har utvecklat webbplatser om Thailand sedan 1999 och med handen på hjärtat så var de första försöken ganska så anskrämliga. Dock har vi alltid betraktat utvecklandet och förbättrandet av sajterna som en dynamisk process som ständigt pågår. I dag har våra webbsajter flera tusen dagliga besökare tillsammans.

Vi eftersträvar att göra webbplatserna mer och mer användarvänliga och informativa för varje månad som går. Ett långsiktigt mål är att erbjuda de ultimata och bästa reseguiderna på nätet. Det är du som besökare som avgör om vi lyckas eller inte.

Vi driver även en nyhetsblogg (sedan våren 2010) om Thailand som vi uppdaterar ett antal gånger i veckan. I bloggen blandar vi aktuella nyheter från landet med egna kommentarer och personliga betraktelser. Dessutom tipsar vi om boende och hotell.

Vi fokuserar mycket på bokning av boende och turer och eftersom vi finns på plats och har en relativt liten men väl fungerande organisation kan vi hålla väldigt låga priser gentemot dig som kund. Trots dessa låga priser strävar vi alltid efter att ge en fullgod service. Bokningsteamet har över tio års erfarenhet av att administrera bokningar på nätet.

Vi försöker vara väldigt lyhörda och lyssna på våra besökare och läsare. Om du saknar något på sajten, vill tipsa om något eller klaga på oss, så är du mer än välkommen! Vår e-post är info@yenit.com.
Att boka och betala på Thai.nuVårt mål är att erbjuda ett mycket omfattande och varierande utbud av boenden och hotell i hela Thailand. Detta till så låga priser som det bara är möjligt. Vi erbjuder således hotell (och andra boendeformer) i samtliga prisklasser.

Eventuella betalningar som sker via våra webbplatser är naturligtvis krypterade enligt högsta säkerhetsstandard. Din säkerhet är alltid viktigast!

Tack så mycket för ditt besök!

Besök gärna vår företagssajt: Yenit.comGilla oss på Facebook
Dela den här sidan

Our sponsors
Annonsera här
Åk till Koh Samui
Åk till Koh Phangan
Yenit Company Limited
Mercy Center
Fancy Domains
Hjälp en gibbon i Thailand
Vaken mardröm - E-bok med handling i Thailand
Annonsera här
Annonsera här


Personuppgifthantering: Vi månar om din integritet. Din e-post och personuppgifter kommer aldrig tredje part tillhanda.

Thai.nu - reseguide till Thailand med säker hotellbokning. Utvecklad av Yenit. 2004-2013.

Licenserad under Creative Commons Attribution Noncommercial-Share Alike 3.0 Thailand License - Kommersiell användning medges ej utan vårt medgivande.

Unika besökare sedan 2006:

Yenit logotype
Vi kan Thailand